Zverev se izvinio turniru, navijačima i sportu koji voli

Nakon potpuno neprimerenog ponašanja nakon porazu u meču dublova zbog koga je diskvalifikovan i u singl konkurenciji na ATP turniru u Akapulku, Aleksandar Zverev uputio je svima javno izvinjenje.

Zverev je bio besan zbog odluke sudije u njegovom dubl meču i svoj gnev iskalio je na onome ko mu je u tom trenutku bio kriv za poraz pa je nekontrolisano lupao reketom o sudijinu stolicu. Pored poraza u dublu to ga je koštalo i izbacivanja sa turnira u Meksiku i u singl konkurenciji.

„Teško mi je da rečima objasnim koliko zapravo žalim zbog svog ponašanja nakon meča dublova. Privatno sam se izvinio sudiji zato što je moj izliv besa prema njemu bio pogrešan i neprihvatljiv. Veoma sam razočaran u samog sebe. To nije smelo da se dogodi i nema nikakvog opravdanja.

Želeo bih da se izvinim i svim svojim navijačima, turniru i sportu koji volim.

Kao što znate, uvek ostavim sve na terenu. Juče sam ostavio previše. Narednih dana ću razmisliti o svojim postupcima i postaraću se da se to nikada više ne ponovi.

Žao mi je što sam vas izneverio“, napisao je Zverev na svom Instagram profilu.Turnir se nastavlja po rasporedu a sada kada je drugi favorit van konkurencije, kladjenje na Danila Medvedeva kao osvajača turnira sigurno će se povećati.

Leave a Reply